Kupoholičarka
5 posters
Strana 1 od 1
Kupoholičarka
Upoznajte Rebeku Blumvud. Ona je novinar. Posao joj je da savetuje druge kako da upravljaju svojim novcem.
Slobodno vreme provodi u... kupovini.
Ona zivi u luksuznom stanu u otmenoj cetvrti Londona, druzi se sa dzet-setom, a ormar joj je krcat krpicama koje je jednostavno neophodno imati ove sezone. Jedina nevolja je sto ona sebi sve ovo ne moze da priusti - zapravo nista od svega. Ona pokusava da prestane da trosi, pokusava da zaradi vise novca. Ali nista od toga joj ne polazi za rukom. Jedina uteha koja joj preostaje jeste da kupi sebi nesto... ma samo neku sitnicu...
Napokon se pojavljuje prica do koje je Rebeki stalo i njen clanak sa naslovne strane uzrokuje lanac dogadjaja koji ce joj promeniti zivot - i zivote onih oko nje - zauvek.
Da li ste čitali knjigu? Kako vam se čini?
Re: Kupoholičarka
procitala! msm da sam sve procitala djelove ali nisam sigurna, uglavnom knjiga je fenomenalna!
Nisam citala,ali mi se cini zanimljivom....potrazicu u biblioteci....mada ne verujem da cu naci posto je ova bibliotka prastara...xDD
*La*TuA*CaNtAnTe*- P!nk VIP clan
- Broj poruka : 162
Datum upisa : 15.11.2009
Godina : 27
U mojoj biblioteci nemaju a trebala bi da je "najbolja u gradu"... Ma bas xD
Ja sam citala sve delove osim poslednjeg (Kupoholicarka i beba), nju moram da kupim sad za vikend
Ja sam citala sve delove osim poslednjeg (Kupoholicarka i beba), nju moram da kupim sad za vikend
extra knjige čitala sam i sve najbolje mislim
*<Suffer*In*Love>*- P!nk Admin
- Broj poruka : 148
Datum upisa : 06.11.2009
Godina : 30
Nisam chitala, al' jesam gledala! xD
Zhabitza- Nov! clan
- Broj poruka : 44
Datum upisa : 21.12.2009
Godina : 31